(Hülye) tippek menopauza tünetek enyhítésére

Ezt mostanában olvastam:

http://zemzuglo.blog.hu/2018/04/11/menopauza_10_kellemetlen_tunet_es_10_tipp_ezek_enyhitesere

snap-peas-2505079_340.pngA mirelit zöldborsón nagyon jót röhögtem. Hetente hét kiló zöldborsót már hazacipelni is elég nagy kihívás, a tárolása sem egyszerű (feltéve ha valaki mást is tart a mélyhűtőjében.). Reggel meg dobhatjuk ki az egészet? Gondolom szétpréselődik a fejünk alatt, ahogy kiolvad. Vagy fagyasszuk vissza és használjuk, amíg gusztusuk van rá? Nem is értem. Akkor már inkább jégakkut javasolna. Persze, ha valaki nem akar beszerezni egy méretes arcüreg gyulladást, fül- vagy szemgyulladást, akkor inkább ne tartsa az arcát jeges felületen. Jelzem, a ventilátor huzatát sem bírja mindenki. Továbbá, akinek nehéz a menopauzája, az nem hülye! Saját maga is megpróbál magán segíteni. Nem fog dunyha alá feküdni nyáron. Egyébként meg - jobb, ha tőlem tudja -, a hőhullámokat gyakran kíséri utóhatásként vacogás, didergés, amikor konkrétan fázik az ember. 

A vékony takarókról meg csak annyit, hogy próbálják meg végre felfogni, hogy a hőhullám nem azt jelenti, hogy az embernek melege van. Ezen nem segít a teljes pucérság sem. Akkor is jön. Nem a takaró miatt. Aki nem élte át, úgy képzeli, hogy a hőhullám olyan, mintha nagyon melege lenne az embernek. Hát nem! Inkább olyan, mintha egy atomreaktor robbanna fel az ember belsejében. Nekem volt úszás közben is hőhullámom. Amikor az egész testemet hűtötte az uszoda vize.

Amikor ilyesféle cikkeket olvasok, ez az a pont, ahol rájövök, hogy aki írta, vagy aki a tanácsokat osztogatta, soha életében nem tapasztalt hőhullámot. Ez mondjuk, jelen esetben nem is meglepő, hiszen egy férfi írta. A többi tanács sem valami hasznos. Például, legyél kamasz újra a szexben. Aha. Persze. 

Morgásomat vesd össze az első bejegyzésemmel: Miért írok a klimaxról?