Poltika

Kellett már mennem nőgyógyászati ultrahang vizsgálatra. Bejelentkeztem a magánrendelésre, mert tavaly ugye nagyon rossz tapasztalatom volt az állami doktor szakértelmét és emberi tulajdonságait tekintve. Mindezt csak azért mondom, hogy világos legyen nem azért járok magánrendelésre, mert felesleges pénzem van. Azért járok oda, mert egy nagyszerű, remek szakember az orvos. 

Közben lett egy új rendelet, ami szerint akinél magánrendelésen voltam orvos, ahhoz nem mehetek állami rendelésre. Ha például meg kellene műteni, akkor ez az orvos, akiben megbízom, nem tehetné egy állami kórházban. Fizessem meg egy magánkórházban. Miután 40 évig fizettem a társadalombiztosítást... Szerintem felháborító, hogy néhány - nem sok - gazember orvos miatt megbüntetik az összest és a betegeiket is. 

A vizsgálat egyébként rendben talált, azaz, minden változatlan. Nagyjából ugyanakkora a mióma és a ciszta is. Egy év múlva kontroll, ha addig nem történik semmi extra. A továbbiakért (rákszűrés) egy másik orvoshoz megyek az állami kórházba.