Egy s más

iphone-410324_340.jpgA blog statisztikái szerint tegnap erős nap volt 172 lapletöltéssel. Az eddigi legerősebb júniusban volt, akkor 221-et mértek. Remélem, hogy aki itt járt, megtalálta amit keresett.

Alig merem leírni, de úgy tűnik, megszűntek  a hajnali hidegrázások. Eddig azt gondoltam, hogy a nagy nyári meleg miatt maradt el, de most már egy ideje 20 fok van a lakásban és mégsem ráz a hideg hajnalonta. Roppant kellemetlen, szóval nagy öröm lenne, ha végre megszabadulnék tőle.

Holnap kell mennem negyedéves kontrollra. Napok óta telefonálgatok, hogy kiderítsem, a nyugdíjba vonult orvosom helyett ki lesz a kezelőorvosom, hova menjek és mikor. Nem sikerült megtudni. De annyit legalább már tudok, hogy melyik titkárságra kell mennem szólni. Illetve a hölgy azt mondta, hogy időnként ő kikiabál a folyosóra, hogy X és Y doktorok betegei menjenek be hozzá. Majd megnézi valaki magát - tette hozzá. Szép kilátások. Majd megpróbálom neki elmagyarázni, hogy a "megnézés" kevés. Gyógyszercsere ügy van, beutalók kellenek, stb.