Hőhullámok

nap.pngNagyon jó lenne már letenni a parókát. Túl meleg van és olyan, mintha az ember 30 fokban egy meleg sapkát viselne. A hajam kábé három centis és hátul elkezdett göndörödni, ami elég vicces, de nem nagy öröm, mert még rövidebbnek látszik. A színe viszont szürkéből kezd átváltani a "lánykoromi" szőkébe.

Változatlanul gyötörnek a hőhullámok, éjjel is, nappal is. Kezdek hajlani rá, hogy ez valami pszichés ügy is, néha ugyanis sokáig nem jelentkezik, aztán eszembe jut, hogy jé, ma még nem volt hőhullámom és akkor néhány percen belül beindul. Mondjuk, ennek ellentmond, hogy éjszaka arra ébredek, hogy elönt a forróság meg az izzadtság. 

A műtött mellem is fájdogál még. Néha beleszúr, belenyilall és bizonyos pontokon megnyomva (megnyomódva) is fájdalmas. Újabban éjszaka gyakran görcsölnek az izmaim. Lábon, karon. Pedig szedem a magnéziumot rendszeresen, csak hát ez lehet az injekció egyik mellékhatása is. Nem tudtam erről beszélni az onkológussal, mert millió ember várt rá, nem volt alkalmas. Remélem legközelebb el tudom mondani neki, hátha van rá valami ellenszer.