Közjáték: gomba

Közben aktuálissá vált a féléves nőgyógyászati kontroll, két részletben, mert egyszerre nem lehet letudni az egészet. Az első a vizsgálat és a citológia. Nem sokkal utána felhív az asszisztens, hogy ne ijedjek meg... Jó, nem ijedek meg, de mégis mi van? Á, csak egy gombafertőzést mutattak ki, küldenek postán receptet. Álmélkodom. Soha életemben nem volt semmilyen fertőzésem, gomba meg pláne nem, és most, hogy a szexuális életem nulla, pont most kapok el egy ilyen fertőzést? Interneten okosodom, vagy inkább butulok. Aszerint mindenféle tünetemnek kellene lenni, nekem ezek közül egy sincs. 

pirulak.jpgA recept megérkezik és betartva az orvos utasításait, elkezdem használni. Nem létező tüneteim továbbra sem léteznek, így csak remélni tudom, hogy használ.

Háborgásomra, hogy mégis hogy lehet ezt másképpen összeszedni, ha nem szexuális úton, azt a választ kapom, hogy sajnos klimax idején felborulhat a flóra egyensúlya, és az is okozhatja. Brávó, ismét egy klimaxos tünet, illetve ez nem tünet, ez betegség. Remélem elmúlt.