Újabb telefonok

Májusban lett volna egy nőgyógyászati kontrollvizsgálatom. Legalább hétszer telefonáltak, hogy újra és újra lemondják a koronavírus miatt. Értem én, hogy az asszisztensek feje sem káptalan, de mi lenne, ha belenéznének a gépbe és látnák, hogy a vizsgálat át lett helyezve más időpontra?

A két gyógyszer váltakozva szedése elég jól bejött. A sima, gyógyszertárban kapható Cataflam nem csillapította egy kicsit sem a fájdalmakat, még az sem, ha kettőt vettem be. Így aztán marad a másik két gyógyszer, amiből az egyiket fel kell íratni, a másik meg épp most lett újra szabadon vásárolható. A fájdalmakat az onkológiai gyógyszer okozza, mellékhatásként.

Nagyon sok kontrollvizsgálatom lenne még idén. Fogalmam sincs, hogy lesznek meg, a koronavírus átrendezte a dolgokat. Cili hiába mondja a tévében, hogy az onkológiai betegek nem szenvedhetnek hátrányt. Ki tudja, hogy melyik kontroll sürgős és melyik nem. Ez csak utólag derül ki. Ha nincs baj, nem volt sürgős. Ha valami van, akkor meg éppenhogy nagyon fontos az idő.